Wie we zijn

Eduard ter Schiphorst

Eduard ter Schiphorst Bestuur La Vie Sur Terre

Als Directeur van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam is Eduard een all-round manager met bakken ervaring en expertise in de financiën. Zowel nationaal als internationale bekleedde hij verschillende management functies voor zowel grote beursgenoteerde- als kleine private bedrijven. Met gevoel voor ontwikkeling en implementatie heeft hij een goed oog voor innovatie.

Natasja van ’t Westende

Natasja van ‘t Westende is artistiek en zakelijk directeur van Dancing on the Edge, een artistiek platform en multidisciplinair festival dat meervoudige verhalen wil vertellen en de artistieke dialoog met het Midden-Oosten en Noord-Afrika en haar diaspora bevordert. Met een focus op internationalisering, innovatie, cross-disciplinariteit, diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid is ze actief als programmeur/curator, moderator, concept developer, researcher, adviseur én fundraiser in de uitvoerende en beeldende kunst.

Thomas Steiner

Thomas Steiner was 28 jaar werkzaam bij Triodos Bank. Zijn laatste functie daar was Directeur  Corporate Communicatie & Identiteit. Inmiddels werkt hij als adviseur voor onder andere het Sustainable Finance Lab. Als geen ander weet hij hoe te werken aan en het bouwen van een duurzame identiteit van een organisatie.

Emiel Barendsen

Emiel Barendsen, voormalig Hoofd-Programmeur en Interim- Directeur van het Tropentheater, is vanaf 1979 werkzaam in de kunsten. Vandaag de dag is hij vooral actief voor zijn eigen bedrijf Consulart en geeft hij advies in diversiteitsbeleid. Emiel heeft een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en is een echte teamspeler en verbinder.

Wouter Goedheer

Wouter is vanaf het begin betrokken bij (medeoprichter van) The Turn Club. Wouter adviseert en begeleidt startende theatermakers en zakelijk leiders. Hij is daarnaast ook oprichter van Nieuwe Helden waar hij verantwoordelijk is voor het dagelijkse bestuur en de zakelijke kant van projecten.